Propio Homeservices – Wie zijn wij?

Actief sinds 2007

Wij zijn een sociale en betrokken werkgever die het verschil maakt door onze medewerkers. Zij zijn op zoveel verschillende vlakken een meerwaarde voor onze organisatie. Wij waarderen en respecteren hen en verwachten van onze klanten hetzelfde. Zij zijn immers ons uithangbord want ze doen hun uiterste best om zoveel mogelijk van jullie zorgen weg te nemen. Gelukkige werknemers zorgen voor tevreden klanten!

Onze missie

Het verbeteren van de levenskwaliteit van zowel klanten als medewerkers. Enerzijds door het aanbieden van een betrouwbare en verzorgde huishoudhulp, anderzijds door het streven naar een perfecte work-life-balance voor onze werknemers.

Onze visie

Wij streven naar een snelle, kwalitatieve en probleemloze dienstverlening op maat. Het creëren van een warme, begripvolle omgeving waarin de deur voor onze medewerkers altijd openstaat en zij bij ons terecht kunnen voor elk probleem dat zich stelt draagt hier ongetwijfeld toe bij.

Heb je vragen of ben je ergens niet tevreden over? Laat het ons weten en we zoeken samen een oplossing

Contacteer ons

Ons kantoorteam

In het kantoor van Propio vinden we Anneke en Wendy, twee enthousiaste duizendpoten met een schat aan kennis en ervaring op sociaal, leidinggevend en dienstverlenend vlak. Zij beschikken over het vermogen om steeds een luisterend oor te bieden en tot een creatieve oplossing te komen. Bovendien bezitten zij een uitgebreide kennis over de sociale wetgeving waardoor elke vraag hieromtrent evenzeer snel en accuraat beantwoord zal worden. Samen met de huishoudhulpen staan zij alle dagen voor jullie klaar!